Massage för personalen

Massage för personalen

Vi på jobbet har förhandlat oss till företagsmassage och detta behöver vi eftersom det är tungt här och stressigt. Det känns lyxigt att få massage här i Klippan på vårt företag en gång i veckan då det kommer hit en massör och ser till att mjuka upp våra stela muskler och leder och samtidigt får oss att slappna av och må bra. Jag vill så gärna slå ett slag för Eva Klang Friskvård & Underhållning, för det är nämligen det här företaget som vår arbetsgivare har ett avtal med om detta med massage för personalen, och det är ett företag dels för dem som vill erbjuda personalen företagsmassage eller så kan alla andra som också är intresserade av massage i Klippan vända sig dit. 

Det är en väldigt duktig massör som ger dessa massagebehandlingar som har den rätta fingertoppskänslan för hur djupt eller lätt hon ska massera. Om jag hade vetat om hur härligt det är med massage så skulle jag sett till att gå på massage långt tidigare i livet. Men jag tillhör den där kategorien av människor som aldrig fått massage innan jag fick det genom min arbetsgivare och jag känner verkligen att jag gått miste om någonting eftersom massagen har lika bra effekt som lugnande medicin. Nåväl, jag har aldrig ätit sådana piller men jag intalar mig att det är så. Jag unnar alla mina läsare att få må lika bra som jag och därför känner jag att det är bra att skriva det här inlägget om massage så att ni som befinner er i eller i omnejd av Klippan och skulle vilja testa massage vet om att ni alltid kan få massage genom Eva Klang Friskvård & Underhållning. Om ni klickar er in på hemsidan hittar ni kontaktuppgifterna.  


Kommentarer är stängda.