KBT i Varberg ska göra så jag inte är flygrädd mer

KBT i Varberg ska göra så jag inte är flygrädd mer

Hej på er

Nu är det snart helg och det ska bli så härligt men jag har även spännande saker att se fram emot nästa vecka. Jag ska nämligen få hjälp med KBT för att bota min flygrädsla. Jag fick ett nytt jobb i Varberg som innebär att jag kommer behöva resa och flyga en del i jobbet, men jag är ju så galet flygrädd. Jag sa hur mycket jag vill ha jobbet på intervjun men att det är en sak som jag kommer behöva hjälp med att råda bot på.

Det fantastiska var att de så gärna ville anställa mig så de erbjöd sig att betala för samtal och KBT så att jag får den hjälp som behövs. De tyckte inte att en sådan sak skulle stå i vägen eftersom jag i övrigt var helt perfekt för jobbet. Jag har aldrig varit på sådana samtal förut så det känns lite läskigt men samtidigt ska det bli så skönt att få hjälp, för det är ingen rolig känsla att ha något man är så himla rädd för.

Nu har jag varit så pirrig inför de här samtalen och att testa KBT att jag knappt tagit till mig att jag faktiskt fick jobbet som jag så gärna ville ha. Kanske det kommer bli lättare att verkligen glädjas och fira när jag inte längre fasar för flygningarna som kommer krävas. Jag tänkte ändå fira litegrann i helgen tillsammans med min bästa vän. Vi ska köpa hem god mat och dricka och umgås, jag tror det blir sushi och en massa choklad det är bådas favoriter! Det blir bra också för mig att ha sällskap och tänka på något annat så jag inte går hela helgen och funderar på hur det ska gå nästa vecka. Hoppas ni har en underbar helg!


Kommentarer är stängda.